Taller d'Emprenedors 2021

2021-07-01

SD Compliance, de la mà de Sofia Domingos, guanya i comparteix el Primer premi al millor pla d'empresa del Taller d'Emprenedors 2021.

Un any més Govern, amb la col.laboració de la Universitat d'Andorra, ha dut a terme una edició del Taller d'Emprenedors. Un Taller que té la finalitat  d'afavorir la creació de noves empreses al país, renovant així el teixit empresarial i creant noves oportunitats de negoci i d'ocupació.  I ho fa oferint gratuïtament sessions formatives que doten als emprenedors de coneixements i competències per poder crear i gestionar una empresa amb èxit.

Realment el Taller d'Emprenedors, que va per la seva 21a edició, està  "molt consolidat" i "no deixa de créixer, fomentant l'emprenedoria", tal com va manifestar Jordi Gallardo, ministre de Presidència, Economia i Empresa, en la clausura i entrega de premis del Taller, el passat 30 de juny. Aquest èxit s'acredita amb la participació en el Taller de 394 emprenedors que han aconseguit tirar endavant 297 plans d'empresa i 105 han aconseguit crear la seva empresa real. 

Això no seria realitat sense la dedicació, paciència i entusiame del coordinador del Taller d'Emprenedors, Joan Gonfaus, i del Tutor, Pere Montes. Dos grans persones que contribueixen indubtablement al gran èxit del Taller d'Emprenedors.

Una menció especial també als formadors, grans professionals del país, que amb la seva experiència aporten saviesa empresarial als futurs empresaris.


Aquesta edició ha estat marcada per la bona sintonia entre els emprenedors, sent un grup divers, amb idees diferents, que han compaginat el companyerisme amb la sana competència d'oferir el millor de cadascú en el seu projecte.

I tots els finalistes, els que han aconseguit el diploma, són grans empresaris o futurs empresaris que contribuiran a un teixit innovador, alt valor afegit i un impacte social significatiu al nostre país.

Si teniu una idea de negoci, no perdeu l'oportunitat d'assistir i viure la pròxima edició del Taller d'Emprenedors!!!